Fördelarna med att äga en laddstolpe

Den stora fördelen med att äga en laddstolpe är att det gör det oerhört enkelt och smidigt för dig att som tänkt skaffa dig en elbil. Med en laddstolpe eller en laddbox kan du nämligen ladda din elbil på ett mycket snabbt sätt. Istället för att behöva vänta i ett dygn, vilket du i många fall behöver göra när du laddar din elbil i vanliga eluttag, räcker det med några timmar.

Det behöver inte heller kosta några stora summor pengar att skaffa sig en stolpe av detta slag. Hos oss finner du nämligen förmånliga priser samtidigt som du har rätt till skatteavdrag när det kommer till laddstolpar och annan grön teknik. Om man dessutom tar det faktum att bensin är väldigt dyrt i Sverige i beaktning kan du spara ännu mer pengar i det långa loppet genom att skaffa dig en laddstolpe och en elbil. Med andra ord kan du spara pengar samtidigt som du är med och räddar miljön. Vad mer kan man begära?

Låt laddstolpar ersätta bensinstationer

Vårt mål och förhoppning är att laddstolpar, eller laddningsstationer, helt och hållet ska ersätta dagens bensinstationer. Genom att göra fossildrivna bilar till ett minne blott hade vi nämligen kommit en mycket bra bit på vägen i kampen mot de klimatutmaningar som vi står inför.

Låt Sverige föregå med gott exempel

Sverige är visserligen ett miniland, både när det kommer till befolkning och när det kommer till den inverkan vi har på klimatet. För att rädda klimatet på vår planet gäller det nämligen först och främst att jättar som USA, Kina och Indien minskar sina utsläppsnivåer. Vad vi svenskar dock kan göra är att föregå med gott exempel samt utveckla teknik som kan leda till en grönare framtid. Ett sätt vi kan göra det på är alltså att installera fler laddstolpar och få fler bilister att övergå till elbilar.