Halleco AB

Välkommen till Halleco AB, företaget som satsar på grön teknik och ett miljövänligare Sverige! Hos oss kan du köpa laddstolpar, solceller, och mycket annat. Vi hjälper dig dessutom med installationen av dessa.

Samtidigt har vi mycket bra priser medan du i många fall också har rätt till skatteavdrag när det kommer till denna typ av teknik. Det betyder att du i det långa loppet kan spara pengar och vara med och rädda miljön på en och samma gång genom att satsa på våra produkter.

Vårt kontor

Vi på Halleco AB har vårt kontor i Djurhamn i Stockholms län. Gransbergsvägen 6–8 är vår gatuadress. Du är varmt välkommen att hälsa på oss om du har vägarna förbi, men kan självklart även kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår personal

Vår personal här på Halleco AB består av elektriker och tekniker med många års erfarenhet av branschen. De kan därför alltid förse dig med service som håller högsta möjliga kvalitet. De brinner för att förse det svenska folket med grön teknik, och för varje laddstolpe, solcell eller annan miljövänlig energilösning som installeras ser vi det som en vinst!